EXCLUSIV | Alexia Țalavutis, anunț după 12 ani de relație: “Putem să ne certăm dacă eu îl întreb dacă mă mai iubește”

22 07. 2024, 17:00

Alexia Țalavutis și Alex Fotea formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. S-au cunoscut în perioada în care ea făcea parte din trupa Lala Band, iar el era regizorul serialului Pariu cu viața. Au pariat și au rămas împreună, iar în octombrie aniversează 12 ani de când sunt împreună. În interviul exclusiv acordat pentru CIAO.RO, prezentataorea matinalului de la Antena Stars ne-a povestit despre vacanță, show-ul ei grecesc și cadoul inedit pe care Alex i l-a făcut ca să nu-l mai întrebe dacă o iubește, așa cum îi place ei să se alinte.

Alexia Țalavutis și Alex Fotea sunt colegi de trust, ea lucrează la Antena Stars, iar el este unul dintre producătororii reality-show-ului la „Insula Iubirii” aflat la sezonul 8, care se difuzează la Antena 1.

Bate vacanța la ușă?

Da, bate vacanța, într-o săptămână îmi iau zborul în Grecia, bineînțeles. Unde puteam să merg eu prima și prima oară în prima vacanță pe anul ăsta? În Grecia. Stăm cred că 12 zile și mergem în Atena să-mi vizitez niște rude, niște prieteni. Ne vedem acolo cu ei, după care plecăm în Paros pentru relaxare.

Alexia Țalavutis: ” Nu cred că voi face vreodata acest pas să mă mut în altă țară”

Ai luat în calcul vreodată să te muți acolo?

Nu e pentru prima oară când îmi trece gândul ăsta. Rudele mele s-au împărțit pe tot globul pământesc cumva, pentru că mai toți au plecat în acea perioadă, ca și bunicii mei, care au venit în România. Dar e clar că toată viața mea este aici. Nu cred că voi face vreodata acest pas să mă mut în altă țară, dar o perioadă pentru a explora, nu știu, pentru a aduce proiectul meu, show-ul meu grecesc, poate acolo, de ce nu?

Cum a apărut acest proiect?

Am decis să mă întorc la origini, pentru că sângele meu este și albastru, grecesc. Nu mulți dintre voi știu, dar eu când eram mică mergeam împreună cu comunitatea elenă o dată la două luni în Grecia. Avem acolo concerte când aveam14 – 16 ani și a durat, câțiva ani buni experiența asta și după m-am dus pe alt drum. A fost proiectul cu Lala Band, Pariu cu viața și așa mai departe. Dar acum am decis să mă întorc la sufletul meu, cum s-ar zice și să fac acest proiect – un show live.

Am avut lansarea, primul concert acum o săptămână jumate. Despre asta este vorba, despre un vibe pe care îl simți acolo, în Grecia, și pe care eu îl aduc aici. Și asta mi se pare cel mai mișto pentru că primul concert, primul show a ieșit foarte bine și oamenii s-au distrat.

Eu le-am promis că o să-i duc în vacanță în Grecia și sunt foarte fericită că am reușit să fac asta prin showul live.

Soțul ce a zis de acest proiect? Obișnuiți să vă sfătuiți?

Da, normal că ne sfătuim pentru că lucrăm în aceeași industrie și e normal să ne sfătuim, mai ales creativ. Noi funcționăm foarte bine așa că da, normal că el a fost cel care efectiv în ziua respectivă a reușit să țină totul sub control. Bine, împreună cu  echipa și sunt foarte fericită. El ne-a produs și ne-a regizat foarte multe concerte de la Sala Palatului, de la Sala Polivalentă.

Practic el m-a ajutat cu tot ce înseamnă punerea în scenă din punct de vedere vizual. A avut loc să se desfășoare în 45minute cât durează show-ul și a ieșit foarte bine.

Voi v-ați cunoscut când tu erai în Lala Band?

Da, el era regizorul serialului Pariu cu viața. În octombrie se fac 12 ani de când suntem împreună.

Alexia Țalavutis, cadou emoționant de la soț: „Dacă mai vine întrebarea asta stupidă vreodată să i-o adresez, să mă uit la lanțul ăla și să-mi amintesc că mă iubește la infinit”

 Sărbătoriți prima întâlnire, de exemplu?

Nu, dar aniversarea noastră, da, o sărbătorim de fiecare dată. Sărbătorim bineînțeles și ziua nunții, dar sărbătorim ca lumea, ne facem cadouri frumoase. Acum ajungem la 12 ani, stau și mă gândesc: ce aș mai putea să mai cumpăr? El la fel sau mă rog, să zici că poate pentru femei e mai ușor, că bijuteriile sunt nelimitate.

De-a lungul celor 12 ani, cu ce te-a surprins? Un cadou la care nu te așteptai…

 Foarte multe lucruri au fost de-a lungul celor 12 ani. El gândește cadourile ca pe o poveste. Adică nu este nimic așa, pur și simplu mă duc într-un magazin și aleg ceva. De ziua îndrăgostiților, s-a nimerit atunci, dar probabil că s-a gândit el așa.

Bineînțeles ca femeie mă mai alint: mă mai iubești? Și cu ocazia asta s-a gândit el să meargă să caute un lanț, pe care să-l port la gât. El se și supără când îl întreb dacă mă mai iubește. Chiar se supără, deci noi putem să ne certăm dacă eu îl întreb dacă mă mai iubește. Înțelegi? La modul ăsta! Și atunci s-a gândit să-mi cumpere un lanț pe care să-l port mereu la gât și dacă mai vine întrebarea asta stupidă vreodată să i-o adresez, să mă uit la lanțul ăla și să-mi amintesc că mă iubește la infinit, pentru că lanțul are un infinit. Și a fost emoționant, recunosc, m-a topit efectiv!

Foto: Instagram